Куряча печінка не потребує особливих приготувань. На відміну, від свинячої чи яловичої, ця печінка майже завжди виходить ніжною та соковитою. Головне, правильно підібрати соус. На цю роль прекрасно підійде поєднання вершків, томатів та соєвого соусу.
Ця не дорога і водночас пікантна страва, внесе зміни у щоденний раціон. Вона не тільки не займе багато часу на приготування, а й принесе багато користі організму.

Інгредієнти:
куряча печінка - 400 г
цибуля - 3 шт.
сметана - 2 ст. л.
соєвий соус - 3 ст. л.
томатна паста - 1 ст. л
петрушка - 1 пучок
сіль, чорний перець - за смаком
Приготування:
Кусочки печінки розрізати навпіл. Викласти їх на розігріту сковороду з олією.
Цибулю почистити, нарізати напівкільцями і теж кинути на сковороду.
Накрити кришкою та смажити на середньому вогні 15 хвилин.
Змішати у склянці соєвий соус, сметану та томатну пасту. Приправити та перемішати.
Вилити цей соус до печінки і смажити ще 8 хвилин.
Помити пучок петрушки та дрібно порізати.
Кинути на сковороду, закрити кришкою та відразу вимкнути газ.
Зачекати 3 хвилини, перемішати печінку з зеленню та можна подавати до столу.
Коментарі