субота, 17 березня 2012 20:28

Смачна і поживна яєчня "по-болгарськи" готується за декілька хвилин

Смачна  і поживна яєчня "по-болгарськи" готується за декілька хвилин

Просто, швидко, смачно і оригінально готує яєчню болгарка за походженням Ганна Смєлянська, 54 роки.

"На одну порцію беру 3 яйця, два невеликі свіжі помідори, одну цибулину  і свіжий болгарський перець, 100 гр пармезану, або твердого сиру, кинзу, сіль, перець".

Спочатку на добре розігріту сковорідку кладе нарізані напівкільцями цибулю і  болгарський перець. Цілі помідори заливає окропом, щоб потім можна було зняти шкірочку.

"Томати без шкірочки ніжніші і приємніші на смак, як на мене. Ріжу кружечками і висипаю у сковорідку. Коли бачу, що овочі підрум'янилися, вбиваю яйця. Не перемішую, щоб вийшла "глазун'я".

Яйця просто розливаються поміж овочів по сковорідці. Страва виходить гарна на вигляд і дуже смачна. Зверху присипає тертим сиром, він добре пристає до яєць і додає сирний аромат. Коли страва готова, посипає кинзою, яку рве перед тим руками, солить, перчить.

"Витрачаю 10-15 хв на приготування. Виходить ситний, смачний і поживний сніданок".

 

Зараз ви читаєте новину «Смачна і поживна яєчня "по-болгарськи" готується за декілька хвилин ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути