Просто, швидко, смачно і оригінально готує яєчню болгарка за походженням Ганна Смєлянська, 54 роки.
"На одну порцію беру 3 яйця, два невеликі свіжі помідори, одну цибулину і свіжий болгарський перець, 100 гр пармезану, або твердого сиру, кинзу, сіль, перець".
Спочатку на добре розігріту сковорідку кладе нарізані напівкільцями цибулю і болгарський перець. Цілі помідори заливає окропом, щоб потім можна було зняти шкірочку.
"Томати без шкірочки ніжніші і приємніші на смак, як на мене. Ріжу кружечками і висипаю у сковорідку. Коли бачу, що овочі підрум'янилися, вбиваю яйця. Не перемішую, щоб вийшла "глазун'я".
Яйця просто розливаються поміж овочів по сковорідці. Страва виходить гарна на вигляд і дуже смачна. Зверху присипає тертим сиром, він добре пристає до яєць і додає сирний аромат. Коли страва готова, посипає кинзою, яку рве перед тим руками, солить, перчить.
"Витрачаю 10-15 хв на приготування. Виходить ситний, смачний і поживний сніданок".
























Коментарі