Ексклюзиви
субота, 12 березня 2016 08:28

Шашлики в тісті запікаються на шпажках у духовці
6

Фото: vk.com/vcookery

Справжні ароматні шашлики готуються на відкритому вогні у лісі. Але зимою чи ранною весною такий похід важко влаштувати. Тому для повноцінного відпочинку з друзями можна приготувати міні-шашлики. Хоч вони й печуться у духовці, та мають свій незрівнянний смак та аромат.

Інгредієнти:

фарш м'ясний - 500 г

тісто листкове бездріжджове - 500 г

соєвий соус - 3 ст. л.

перець чорний - за смаком

цибуля - 1 шт.

часник - 2 зубчики

листя салату - для прикраси

Приготування:

Цибулю почистити і натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку.

Покласти у фарш. Додати соєвий соус, перець та подрібнений часник.

Фарш добре перемішати і поставити на 30 хвилин в холодильник.

Потім сформувати фрикадельки - по 4 штуки на шпажку.

Одна фрикаделька виходить вагою 25 г, а порція на шпазі - 100 г.

Тісто розгорнути в прямокутник і нарізати смужками шириною трохи більше діаметра фрикадельок.

Шпажки попередньо вимочити в воді 5 хвилин.

Потім нанизати на них фрикадельки і обмотати стрічкою з тіста.

Деко помастити олією і викласти на нього шпажки.

Поставити їх в розігріту до 180 ° С духовку. Запікати до готовності 30-40 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Шашлики в тісті запікаються на шпажках у духовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути