Ексклюзиви
понеділок, 18 серпня 2014 18:36

Рибний суп чаудер настоюють півгодини перед подачею

Американський вершковий суп з тріскою і картоплею відмінний варіант для прохолодного вечора. Пропонуємо вам спробувати простий і ситний суп чаудер.

 

Інгредієнти:

- оливкова олія - 1 ст.л.

- вершкове масло - 1 ст.л.

- нарізаний ріпчаста цибуля - 2 шт.

- сухе біле вино - 1/2 склянки

- лавровий лист - 1 шт.

- сухий чебрець - 1 ч.л.

- сіль - 1 1/2 ч.л.

- мелений перець - 1/4 ч.л.

- нарізане філе тріски - 750 г

- жирні вершки - 1 1/2 склянки

- нарізана петрушка - 2 ст.л.

- нарізаний кубиками картопля - 3-4 шт.

Приготування:

Нагріти рослинне і вершкове масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і тушкувати до м'якості, близько 5 хвилин. Влити вино і готувати, поки об'єм не зменшиться вдвічі.

Додати картоплю, лавровий лист, паприку, чебрець, сіль і перець. Картопля має бути злегка покрита рідиною. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь до середнього і варити під кришкою 10-15 хвилин.

В окремій каструлі нагріти вершки, не доводячи до кипіння.

Додати рибу в каструлю з картоплею, влити вершки. Варити на слабкому вогні приблизно 10 хвилин.

Додати петрушку, зняти з вогню і дати постояти півгодини перед подачею на стіл.

Зараз ви читаєте новину «Рибний суп чаудер настоюють півгодини перед подачею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути