
М'ясний рулет часто готують за його універсальність. Його можна їсти кілька днів і він весь час буде смачним. Можна з одного виду м'яса приготувати різні варіанти цієї страви змінюючи тільки начинки. Цікавим виходить рулет з індички. Його начиняють шпинатом та загортають у листкове тісто. Він ідеально підходить до новорічного застілля. Страви з нього завжди залишають на наступний день, тому страви варто підбирати такі, щоб довго залишалися смачними.
Інгредієнти:
філе індички 600 г
листкове тісто 450 г
сирі яйця 2 шт.
варені яйця 4 шт.
шпинат 500 г
негостра гірчиця 1 ст.л.
мелені сухарі 50 г
сіль, перець за смаком
молоко для змащування
Приготування:
Листя шпинату помити і бланшувати в киплячій воді кільк хвилин. Відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Приготувати з індички фарш, змішати його з яйцями, меленими сухарями і гірчицею. Посолити і поперчити за смаком.
Читай також: Курячий паштет подають під винним желе
Деко застелити пергаментним папером і викласти зверху розморожений пласт листкового тіста.
Зверху рівномірно розподілити фарш, шпинат і відварені круто яйця.
Згорнути в рулет і перевернути його швом вниз.
Помастити тісто молоком і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Готовий рулет охолодити, нарізати на порційні шматки і подавати до столу.
Коментарі