середа, 02 листопада 2016 15:52

Рожеву капусту маринують добу в гострому перці

Рожеву капусту маринують добу в гострому перці
Фото: kulinariya.goodhouse.com.ua

Капусту можна не тільки тушкувати або квасити. Із неї готують цікаву закуску рожевого кольору. Його надають тертий буряк і маринад із червоним перцем.

Інгредієнти:

капуста білокачанна 1 кг

часник 3-4 зубч.

морква 1 шт.

червоний перець за смаком

олія 1/2 скл.

буряк 1 шт.

сіль 1 ст. л.

цукор 1/2 скл.

оцет 1/2 скл.

Приготування

Капусту нарізати не дуже дрібними шматочками.

Буряк потерти на крупній тертці або нарізати тонкими кружечками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекінську капусту по-корейськи маринують в імбирі

Моркву очистити й натерти на крупній тертці. Капусту змішати з морквою і буряком.

Додати гострий перець і олію, все перемішати. Сіль і цукор залити 0,5 л гарячої води і оцтом.

Воду з оцтом довести до кипіння і залити нею овочеву суміш. Потримати добу в холодильнику.

Зараз ви читаєте новину «Рожеву капусту маринують добу в гострому перці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути