Пташине молоко з малиновим желе можна їсти навіть маленьким діткам. Смачний домашній десерт готується легко і точно сподобається маленьким гурманам.

Інгредієнти:
- 230 мл охолоджених збитих вершків
- 1 пакетик желатину
- 2 склянки окропу
- 180 г малинового желе в порошку
- ½ Склянки молока
- ½ Склянки цукру
- рожевий харчовий барвник
- 230 мл сметани
Приготування:
Желатин змішайте з молоком і варіть на середньому вогні, не забуваючи постійно помішувати. Але не можна, щоб суміш закипала. Потім охолодіть суміш.
Окремо збийте вершки зі сметаною і цукром. Поступово влийте сюди теплу суміш молока з желатином. У скляну форму, в якій буде застигати торт, вилийте половину цього крему.
В іншу частину крему насипте рожевий барвник. Викладіть другим шаром у форму.
Поставте все це в холодильник на 30 хвилин.
Малинове желе розчиніть і залиште остигати до кімнатної температури. Залийте цим желе охолоджений торт. Залишається тільки залишити торт застигнути в холодильнику.
Коментарі