Італійці обожнюють спагеті, тому готують їх не менше кількох разів на тиждень. Головна фішка страви - соуси та допоміжні компоненти. Додавати можна будь-що: овочі, м'ясо, гриби та морепродукти. Все залежить від ваших вподобань.
Інгредієнти:
оливкова олія - 2 ст. л.
цибуля - 1 шт.
часник - 3 зубці
фарш (баранина) - 400 г
паприка - 1 ч. л.
помідор - 3 шт.
спаржа - 1 пучок
спагеті - 200 г
броколі - 1 пучок
фета - за смаком
м'ята - 5 листочків
Приготування:
На розігрітій сковороді обсмажити мілко подрібнену цибулю і часник. Готувати протягом 3 хвилин. Додати фарш, підрум'янити та всипати паприку, помідори й спеції. Відварити спаржу та броколі, додати до фаршу, перемішати та зняти з вогню соус. Приготувати спагеті відповідно до інструкцій на упаковці, додати до овочів і м'яса. Перед подачею прикрасити фетою й листям м'яти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вражаюче поєднання: як приготувати хліб із кабачками та білим шоколадом
Помідори, сир та баклажани гармонійно поєднуються із пастою. Страва виходить ситною, ароматною та естетично привабливою.
Коментарі