Ексклюзиви
пʼятниця, 12 лютого 2021 12:00

Корисний та низькокалорійний: як приготувати суп із броколі

Корисний та низькокалорійний: як приготувати суп із броколі
Час приготування 25 хвилин. Фото: Ponyo Sakana from Pexels

Суп із броколі - відмінний варіант повсякденного обіду. Страва корисна та дієтична. За бажанням можна посипати домашніми сухариками, або прикрасити свіжою петрушкою чи укропом.

Інгредієнти:

броколі - 800 г

овочевий бульйон - 600 мл

молоко - 250 мл

вершковий сир - 100 г

лимонний сік - 2 ст. л.

сіль - за смаком

тертий мускатний горіх - за смаком

Приготування:

Очищену броколі нарізати шматками. Закип'ятити овочевий бульйон, додати броколі та молоко. Варити близько 15 хвилин на повільному вогні. Охолодити та збити блендером до кремоподібного стану. Додати сир, лимонний сік, спеції та довести до кипіння. Подати гарячим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на обід: топ-3 апетитних страви

Зараз ви читаєте новину «Корисний та низькокалорійний: як приготувати суп із броколі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути