
Суп із броколі - відмінний варіант повсякденного обіду. Страва корисна та дієтична. За бажанням можна посипати домашніми сухариками, або прикрасити свіжою петрушкою чи укропом.
Інгредієнти:
броколі - 800 г
овочевий бульйон - 600 мл
молоко - 250 мл
вершковий сир - 100 г
лимонний сік - 2 ст. л.
сіль - за смаком
тертий мускатний горіх - за смаком
Приготування:
Очищену броколі нарізати шматками. Закип'ятити овочевий бульйон, додати броколі та молоко. Варити близько 15 хвилин на повільному вогні. Охолодити та збити блендером до кремоподібного стану. Додати сир, лимонний сік, спеції та довести до кипіння. Подати гарячим.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на обід: топ-3 апетитних страви
В холодну пору року організм, як ніколи потребує вітамінів та корисних речовин. Тому різноманітні салати повинні стати обовязковою частиною щоденного раціону. Готувати їх можна із доступних продуктів, наприклад, буряка, моркви чи квасолі.
Коментарі