вівторок, 11 квітня 2017 14:17

Пасхальні капкейки, які шкода їсти
14

Маффіни декоруютьцукерками та кремом
Фото: foodnetwork.com
Маффіни декоруютьцукерками та кремом
Маффіни декоруютьцукерками та кремом
Маффіни декоруютьцукерками та кремом
Маффіни декоруютьцукерками та кремом

Маффіни та капкейки, прикрашені великодніми деталями стануть не лише смачною їжею, а і оригінальною декорацією для святкового столу. Ідеї оформлення міні-тістечок публікує foodnetwork.com.

Траву для курчат на маффінах можна виготовити з кольорової кокосової стружки. Роль міні-крашанок вдало виконає кольоровий арахіс чи карамель.

Білих овець у кулінарному виконанні ліплять з марш-мелоу. Очі та вуха тварин - з цукерок-горошків. Білим буде і покриття з кокосової стружки, якщо її розтопити з цукром та полити на маффіни. Так як у десертах-зайцях з мармеладним носом та зубами з марш-меллоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робимо писанки методом декупаж: крок за кроком

Не радять закордонні кухарі викидати паперові коробки від яєць. В них можна прилаштувати десертні тістечка з ванільною помадкою. А кому лінь довго гратися з малюнками на маффінах - можна просто покласти зверху трохи шоколадно-горіхового масла і прикріпити до нього готове печиво у вигляді пташки чи зайця.

З великої кількості маффінів можна скласти торт-вівцю. Щоб деталі добре трималися, слід викласти зверху товстий шар крему з цукрової пудри, ванілі та білків.

Святковий хліб, який на Великдень несуть святити до церкви, у різних країнах світу випікають інакше - десь додають до тіста спиртні напої, деякі кулінари кришать горіхи та поливають шоколадом

Зараз ви читаєте новину «Пасхальні капкейки, які шкода їсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути