Карамелізована морква з зеленню - ідеальний гарнір до м'ясних і рибних страв. Пропонуємо вам спробувати цей незвичайний гарнір.
Інгредієнти:
- морква - 1 кг
- вершкове масло - 125 г
- цукор - 5 ст.л.
- мелений перець - за смаком
- рубана зелень - за смаком
Приготування:
Дрібну молоду моркву помийте, відріжте кінчики, очистіть і ще раз промийте.
Складіть моркву в киплячу воду і варіть 7-10 хвилин. Рідину злийте.
Вершкове масло розтопіть, додайте моркву і тушкуйте кілька хвилин.
Всипте цукор і смажте близько 10 хвилин до готовності.
Посипте моркву меленим перцем і рубаною зеленню.
×
Коментарі