



Міні-бургерами зручно швидко перекусити. Начинкою можна вибрати й інші продукти, але саме червона риба як найкраще смакує з цим соусом. Тим більше, вона дуже корисна для організму в цілому. Цю страву не можна назвати суто буденною. Ці мініатюрні булочки прекрасно впишуться і на святковий стіл.
Інгредієнти:
Сухі дріжджі - 2,5 ч. л.
Тепле молоко - 120 мл
Борошно - 1 склянка
Вершкове масло - 100 г
Цукор - 3 ст. л.
Сіль - 1 щіпка
Яйця курячі - 2 шт.
Приготування:
Для тіста потрібно змішати сухі дріжджі, тепле молоко і борошно. Накрити і відставити.
Змішати вершкове масло, цукор і 1/2 ч. л. солі. Збити міксером до гладкої консистенції.
Додати яйця по одному, добре перемішати. Додати 1,25 склянки борошна і відставлену суміш з дріжджами. Перемішати до однорідності, потім обминути руками.
Сформувати булочки, накрити їх вологим рушником або змащеній маслом плівкою і залишити до подвоєння обсягу.
Випікати при температурі 180 ° C хвилин 15.
Рибу порізати шматочками середнього розміру. Потім обсмажити на сильному вогні з усіх боків.
Для соусу, в ступці розімнути зубчики часнику з сіллю, додати варену картоплю.
Перемішати і влити лимонний сік. Усе збити і повільно влити оливкову олію до потрібної консистенції.
Для пом'якшення смаку додати трохи жирних вершків.
Булочки розрізати. Помастити з двох сторін соусом і покласти шматок риби між ними.
Коментарі