Якщо хочете здивувати себе й близьких небанальним омлетом на сніданок, а справжнім гастрономічним шедевром, то приготуйте незвичні бургери.
З ніжною індичкою, соковитою грушею, ароматною руколою та сиром камамбером легко зруйнують стереотипи про фастфуд.
Бургери з грушею та сиром камамбер
Інгредієнти
2 порції:
2 булочки для гамбургерів
1 кружечок сиру камамбер - приблизно 120-150 г
2 готові індичі котлети для бургерів (можна замінити котлетами для бургерів зі свининою)
30 г свіжої руколи, вимити, обсушити
4 смужки копченого бекону, підрум'янити у сухій сковорідці чи в аерогрилі (можна не використовувати)
2 середні стиглі груші, почистити, порізати пластинками
15 грамів вершкового масла
Сіль та чорний, свіжозмелений перець до смаку
Для соусу:
80 г майонезу
2 ст. л. густого бальзамічного оцту чи бальзамічної глазурі
Як приготувати
У великій сковорідці розігріти вершкове масло. Додати груші й смажити на середньому вогні, доки груші почнуть рум'янитись та дещо зм'якнуть. Зняти з вогню.
У кошик аерогриля помістити котлети для бургерів та пекти 10 хвилин при 200 °С. Якщо немає аерогриля, спекти котлети у попередньо розігрітій духовці, при такій самій температурі.
Сир камамбер розрізати навпіл по товщині.
Викласти сир на підпечені котлети зрізом доверху. Й пекти при такій самій температурі ще 5-7 хвилин, доки сир зм'якне і дещо підрум'яниться зверху.
Майонез змішати з бальзамічним оцтом чи глазур'ю.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніданок, як у ресторані: зберігайте ідею тосту зі смаженою хурмою та горіхами
Булочки трішки підігріти в аерогрилі чи у духовці, при температурі 200 °С. Приблизно 3-4 хвилини, аби вони були теплими, а поверхня їх стала дещо хрумкою.
Розрізати їх навпіл та щедро змастити їх розрізи обох половинок соусом. Зверху на нижні половинки викласти бекон.
Накрити бекон руколою, викласти зверху ще трішки соусу та накрити руколу котлетою з сиром.
Зверху на котлети викласти пластинки груші.
Приправити усе чорним свіжозмеленим перцем.
Накрити усе верхньою булочкою, закріпити бургери шпажками й подавати до столу негайно.
Переглянути цей допис в Instagram
Приємно здивувати дівчину чи дружину можна особливим сніданком, який стане до смаку кожній.
Круасан із гуакамоле, слабосоленою червоною рибою, яйцем пашот, руколою під гірчично-соєвою заправкою та пармезаном запам'ятається надовго.




















Коментарі