




Рецепт м'ясного рулету "По—мисливськи" львів'янка Раїса Киричук дізналася, коли дивилася по телевізору кулінарне шоу Юлії Висоцької. На вихідних вперше готує страву.
Кілограмову свинячу вирізку господиня розрізає гострим ножем так, аби м'ясо набуло продовгуватої форми для рулету. Солить, перчить, натирає гірчицею.
"До цього рецепту пасує лише один вид гірчиці — діжонська. Вона продається скрізь. В її складі - біле вино, перець, спеції. Вона не гостра, але дуже запашна", - радить господиня.
Для начинки потрібно п'ять-шість маленьких маринованих огірків, сто грам маринованих опеньок та велика цибулина. На глибоку сковорідку господиня наливає олію, смажить там порізану кубиками цибулю. За кілька хвилин додає порізані соломинкою огірки та гриби. Томить п'ять хвилин під кришкою овочі.
На м'ясо намазує шар майонезу, викладає охололу начинку. Зверху натирає твердий російський сир. Загортає м'ясо у формі рулета, перев'язує звичайними товстими нитками, аби не розпалося, викладає на деко.
"Запікайте 40 хвилин у духовці при температурі не менше 180 градусів. Готовий рулет охолодіть, розріжте на шматки. М'ясо дуже смачне, мариновані овочі із сиром надають пікантного смаку. Таку страву добре подавати із сухим червоним вином" - каже Раїса Киричук.
Коментарі