четвер, 10 листопада 2016 16:05

Маринований імбир фарбують столовим буряком

Маринований імбир фарбують столовим буряком
Фото: vk.com/home_economim

Маринований імбир є додатком до багатьох страв. За ним не обовязково йти в магазин. Можна зробити на власній кухні. До того ж, ще й вибрати бажаний колір. Він може бути як блідо-рожевим, так і темно-фіолетовим. Для маринаду варто всього лиш змішати сіль, цукор та оцт. Решту зробить сам імбир, маючи власну перчинку.

Інгредієнти:

200 г очищеного кореня імбиря

60 мл (1/4 склянки) оцту

2 ч. солі

3 ст. л. цукру

1 шматочок столового буряка

Приготування:

Корінь імбиру очистимо й наріжемо тоненькими пластинками по напрямку волокон. Для цього підійде гострий ніж або картоплечистка.

Далі кладемо його в керамічний посуд. У каструльку налити оцет, додати сіль і цукор. Доведемо до кипіння і заллємо маринадом імбир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рожеву капусту маринують добу в гострому перці

Щоб імбир був рожевий, додайте в маринад маленький шматочок буряка. Охолоджений імбир складаємо в скляну банку і ставимо в холодильник.

Готовим він буде через 3-4 дня, але вважається, що на стіл імбир можна подавати вже через 5-6 годин після маринування.

У холодильнику імбир можна зберігати близько 3 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Маринований імбир фарбують столовим буряком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути