четвер, 14 січня 2016 09:38

Курка по-китайськи найкраще смакує в кисло-солодкому соусі
5

Фото: vk.com/recepteka

Куряче м'ясо універсальне. Його заправляють багатьма маринадами. Та один може повністю розкрити його смак, а інший - зробити сухим та жорстким. Соєвий соус якнайкраще підійде до курятини. І не просто, а разом з хрустким болгарським перцем та солодким ананасом. В такому кисло-солодкому соусі, м'ясні шматочки вийдуть ніжними, ароматними та цікавими на смак.

Інгредієнти:

Філе куряче - 500 г

Соєвий соус - 10 ст. л.

Оцет яблучний - 6 ст. л.

Цукор коричневий - 5 ч. Л.

Томатна паста - 2 ст. л.

Перець червоний болгарський - 1 шт.

Консервований ананас шматочками - 1 стакан

Приготування:

Куряче філе нарізати на невеликі шматочки, скласти в миску, влити соєвий соус.

Додати томатну пасту, цукор і яблучний оцет.

Всипати нарізаний на тонкі смужки червоний болгарський перець і ананаси шматочками. Перемішати і залишити для маринування на півгодини.

Нагріти сковороду і на сильному вогні обсмажити курку разом з соусом протягом 10-15 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Курка по-китайськи найкраще смакує в кисло-солодкому соусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути