Майже кожна господиня у рецепт котлет додає щось своє. Щоб зробити їх соковитими наливають сметану або кефір. Якщо ж додати і сметану, і м'який сир, вийдуть ніжні котлети з хрусткою скоринкою. Такі курячі котлети сподобають усім без вийнятку.

Курячий фарш - 400 г
Яйця курячі - 1 шт.
Панірувальні сухарі - 3 ст. л.
Сир м'який - 150 г
Цибуля - 1 шт.
Вершки - 150 г
Олія - для смаження
Приготування:
Фарш змішати з яйцем та дрібно нарізаною цибулею. Перемішати.
Додати сир і панірувальні сухарі. Посолити і поперчити за смаком.
Відбити фарш у глибокій мисці до однорідності. Розігріти сковороду і налити олії.
Руки змочити водою, з фаршу сформувати маленькі котлети. Обсмажити їх з двох сторін до золотистої скоринки.
Покласти в каструлю і залити котлети вершками. Після того як закипить, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин.
Коментарі