Якщо вам хочеться зігрітися осіннім вечором, то суп з цвітної капусти, селери, картоплі і сиру на курячому бульйоні відмінно підійде.
Інгредієнти:
- вершкове масло 2 ст. л.
- очищена і нарізана цибуля 2 склянки
- нарізана селера 1 1/2 склянки
- очищена і нарізана морква 1/2 склянки
- очищений і подрібнений часник 1 1/2 ч. л.
- очищена і нарізана картопля 2 шт.
- курячий бульйон 6 склянок
- лавровий лист 2 шт.
- сушений чебрець 1 ч. л.
- велика сіль 1 ч. л.
- мелений перець 1/8 ч. л.
- гострий сир чеддер 1 1/2 склянки
- вустерський соус 1 ч. л.
Приготування:
Нагріти олію у великій каструлі з товстим дном. Додати цибулю, селеру і моркву. Готувати 5-8 хвилин, до м'якості цибулі. Додати подрібнений часник і готувати ще хвилину.
Додати картоплю, бульйон, цвітну капусту, лавровий лист, чебрець, сіль і чорний перець. Варити 12-15 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Зняти з вогню і дістати лавровий лист. Збити суп у пюре.
Повільно додати тертий сир чеддер, продовжуючи збивати суп. Додати вустерський соус. Якщо потрібно, ще раз посолити і поперчити. Подавати суп з цвітної капусти з хрустким хлібом.
Коментарі