Пʼятниця, 22 січня 2016 11:27

Котлети з крабових паличок та твердого сиру виходять із хрусткою скоринкою
6

Фото: vk.com/recepteka

Котлети - це універсальна страва, яка часто виручає господинь при складанні домашнього меню. Їх можна приготувати з рибного чи м'ясного фаршу яловичини, баранини, свинини або з м'яса птиці. Додавати можна спеції, овочі, хліб і вівсяні пластівці. Хоча спочатку котлета була просто шматком м'яса на реберці.

Гідною заміною м'ясу є крабові палички та твердий сир, який при смаженні плавиться. Вони смачні і в гарячому, і в холодному вигляді, до них підійде будь-який гарнір.

Інгредієнти:

Крабові палички - 200 г.

Сир "Російський" - 200 г.

Яйце - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Сухарі панірувальні - для панірування

Олія - для смаження

Приготування:

Крабові палички подрібнити у блендері. Сир натерти на крупній тертці.

Викласти в чашу подрібнені крабові палички і твердий сир. Часник почистити та пропустити через прес. Додати яйця.

За бажанням можна додати трохи свіжомеленого чорного перца. Перемішати.

З отриманої маси сформувати котлети. Обкачати їх в панірувальних сухарях.

Обсмажити на олії з двох боків до золотистого кольору. Покласти котлети на паперовий рушник або серветку, щоб прибрати надлишки олії.

Страва дуже смачна як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Зараз ви читаєте новину «Котлети з крабових паличок та твердого сиру виходять із хрусткою скоринкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 557
Голосування Справа Медведчука - це:
  • Спроба Зеленського наростити рейтинг. Медведчука не посадять
  • Початок боротьби з олігархами
  • Піар з одночасним ударом по Порошенку
  • Перерозподіл ринку і потоків
  • Вплив американців
  • Мені байдуже
Переглянути