Котлети - це універсальна страва, яка часто виручає господинь при складанні домашнього меню. Їх можна приготувати з рибного чи м'ясного фаршу яловичини, баранини, свинини або з м'яса птиці. Додавати можна спеції, овочі, хліб і вівсяні пластівці. Хоча спочатку котлета була просто шматком м'яса на реберці.
Гідною заміною м'ясу є крабові палички та твердий сир, який при смаженні плавиться. Вони смачні і в гарячому, і в холодному вигляді, до них підійде будь-який гарнір.
Інгредієнти:
Крабові палички - 200 г.
Сир "Російський" - 200 г.
Яйце - 2 шт.
Часник - 2 зубчики
Сухарі панірувальні - для панірування
Олія - для смаження
Приготування:
Крабові палички подрібнити у блендері. Сир натерти на крупній тертці.
Викласти в чашу подрібнені крабові палички і твердий сир. Часник почистити та пропустити через прес. Додати яйця.
За бажанням можна додати трохи свіжомеленого чорного перца. Перемішати.
З отриманої маси сформувати котлети. Обкачати їх в панірувальних сухарях.
Обсмажити на олії з двох боків до золотистого кольору. Покласти котлети на паперовий рушник або серветку, щоб прибрати надлишки олії.
Страва дуже смачна як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Коментарі