Ексклюзиви
Середа, 04 лютого 2015 14:03

Коржі для торта смажать у смальці
8

Фото: Вероніка Малюта

Щоб приготувати східні солодощі, не обов'язково купувати вартісні інгрідієнти. Вистачить меду, ізюму і звичайних горішків. 40 хвилин - і заморські ласощі готові.

Інгредієнти:

-300 г борошна

-6 яєць

-300 г смальцю

-1 склянка меду

-1 склянка цукру

-200 г смаженого арахісу

-100 г родзинок

-1 ч.л. ванільного цукру

Приготування:

До борошна додати 6 яєць. Замісити тісто, як на вареники. Розкачати тісто, порізати на тоненькі смужки середнього розміру.

Довести смалець до кипіння у невеличкій металевій каструлі. Невеликими порціями додавати у нього порізані смужки. Виймати з жиру, коли побіліють і збільшаться у розмірі.

Арахіс подрібнити. Мед розігріти у металевій ємності на малому вогні, додати до нього цукор. Помішувати, поки цукор повністю не розчинитися.

Посмажені смужки, арахіс, ізюм та гарячий мед змішати у великій посудині. Швидко пересипати у підготовлений поліетиленовий пакет. Сформувати круг і розрівняти суміш качалкою.

На кілька годин поставити під прес і почекати, коли остаточно вистигне.

До десерту також можна додати цукати, кунжут і сухофрукти.

Зараз ви читаєте новину «Коржі для торта смажать у смальці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 167
Голосування Яке місце посяде збірна України з футболу у відборі до Кубку світу-2022?
  • 1) перше
  • 2) друге
  • 3) третє
  • 4) четверте
  • 5) п'яте
Переглянути