Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2017 14:15

Канапе з сьомгою роблять з сирною соломкою

Канапе - це невеликі бутерброди, які роблять з різноманітними начинками. Вони легко готуються і незамінними на фуршеті. Елегантні канапе чудово вписуються у святкову атмосферу.

Автор: arabio.ru
 

Інгредієнти:

житній хліб - пів буханки

сьомга слабосолена - 200 г

свіжий огірок - 1 штука

сир твердий - 100 г

олія для обсмажування

зелень для прикраси

Приготування:

Порізати хліб на шматочки. У скибочок зрізати краї, щоб вийшли акуратні кружечки. Це основа канапе.

Шматочки обсмажити на олії і помастити хліб вершковим маслом з одного боку.

Порізати кружальцями огірок, а сир - не дуже тонкою соломкою.

Сьомгу очистити від плівок, кісточок і порізати тонкими пластинами.

На хліб покласти огірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибу на шпажках запікають у хрусткому беконі

Шматочок сиру викласти на пластину риби. Сьомгу згорнути рулетом і заколоти зубочисткою.

Цією ж шпажкою проткнути хліб з огірком.

По краях канапе прикрасити гілочками кропу і петрушки.

Інгредієнти можна вибирати на свій розсуд, наприклад, свіжий огірок можна замінити солоним або використовувати помідори черрі.

Замість сьомги підійде будь-яка червона риба.

Зараз ви читаєте новину «Канапе з сьомгою роблять з сирною соломкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути