Канапе - це невеликі бутерброди, які роблять з різноманітними начинками. Вони легко готуються і незамінними на фуршеті. Елегантні канапе чудово вписуються у святкову атмосферу.

Інгредієнти:
житній хліб - пів буханки
сьомга слабосолена - 200 г
свіжий огірок - 1 штука
сир твердий - 100 г
олія для обсмажування
зелень для прикраси
Приготування:
Порізати хліб на шматочки. У скибочок зрізати краї, щоб вийшли акуратні кружечки. Це основа канапе.
Шматочки обсмажити на олії і помастити хліб вершковим маслом з одного боку.
Порізати кружальцями огірок, а сир - не дуже тонкою соломкою.
Сьомгу очистити від плівок, кісточок і порізати тонкими пластинами.
На хліб покласти огірок.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибу на шпажках запікають у хрусткому беконі
Шматочок сиру викласти на пластину риби. Сьомгу згорнути рулетом і заколоти зубочисткою.
Цією ж шпажкою проткнути хліб з огірком.
По краях канапе прикрасити гілочками кропу і петрушки.
Інгредієнти можна вибирати на свій розсуд, наприклад, свіжий огірок можна замінити солоним або використовувати помідори черрі.
Замість сьомги підійде будь-яка червона риба.
Коментарі