Куряче м'ясо універсальне. Його заправляють багатьма маринадами. Та один може повністю розкрити його смак, а інший - зробити сухим та жорстким. Соєвий соус якнайкраще підійде до курятини. І не просто, а разом з хрустким болгарським перцем та солодким ананасом. В такому кисло-солодкому соусі, м'ясні шматочки вийдуть ніжними, ароматними та цікавими на смак.
Інгредієнти:
Філе куряче - 500 г
Соєвий соус - 10 ст. л.
Оцет яблучний - 6 ст. л.
Цукор коричневий - 5 ч. Л.
Томатна паста - 2 ст. л.
Перець червоний болгарський - 1 шт.
Консервований ананас шматочками - 1 стакан
Приготування:
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки, скласти в миску, влити соєвий соус.
Додати томатну пасту, цукор і яблучний оцет.
Всипати нарізаний на тонкі смужки червоний болгарський перець і ананаси шматочками. Перемішати і залишити для маринування на півгодини.
Нагріти сковороду і на сильному вогні обсмажити курку разом з соусом протягом 10-15 хвилин.




















Коментарі