Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2016 16:15

Італійську закуску з копченою куркою підсушують в духовці

Італійську закуску з копченою куркою підсушують в духовці

Італійська закуска з підсушеного хліба - відмінна страва на велику компанію. Можна приготувати кілька варіантів начинок, і всі гості знайдуть собі брускетту до душі. Якщо це велике святкування, її подають перед основним прийомом страв для "підняття апетиту".

Інгредієнти:

Масло солодковершкове 82% 100 г

Помідор 4 шт.

Оливки 50 г

Артишоки консервовані 60 г

Базилік 20 г

Шинка 50 г

Петрушка 20 г

Курка копчена 50 г

Розмарин 20 г

Цибуля зелена 20 г

Приготування

Наріжте помідори, злийте сік і видаліть насіння. Поріжте оливки, артишоки, шинку і курку. Натріть сир.

Наріжте багет скибочками 2 см завтовшки. Викладіть їх на застелений пергаментом деко.

Підсушіть хліб в духовці приблизно 5 хвилин при температурі 250 градусів.

Читайте також: Курку з овочами і травами запікають в горщиках

Розтопіть вершкове масло. Змастіть їм підсушені скибочки багета.

Розкладіть начинку (сир завжди останнім зверху) і поставте деко в духовку ще хвилин на 5-8, поки сир не запече.

Подавайте брускетту як закуску або в доповнення до супів.

Зараз ви читаєте новину «Італійську закуску з копченою куркою підсушують в духовці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути