
Італійська закуска з підсушеного хліба - відмінна страва на велику компанію. Можна приготувати кілька варіантів начинок, і всі гості знайдуть собі брускетту до душі. Якщо це велике святкування, її подають перед основним прийомом страв для "підняття апетиту".
Інгредієнти:
Масло солодковершкове 82% 100 г
Помідор 4 шт.
Оливки 50 г
Артишоки консервовані 60 г
Базилік 20 г
Шинка 50 г
Петрушка 20 г
Курка копчена 50 г
Розмарин 20 г
Цибуля зелена 20 г
Приготування
Наріжте помідори, злийте сік і видаліть насіння. Поріжте оливки, артишоки, шинку і курку. Натріть сир.
Наріжте багет скибочками 2 см завтовшки. Викладіть їх на застелений пергаментом деко.
Підсушіть хліб в духовці приблизно 5 хвилин при температурі 250 градусів.
Читайте також: Курку з овочами і травами запікають в горщиках
Розтопіть вершкове масло. Змастіть їм підсушені скибочки багета.
Розкладіть начинку (сир завжди останнім зверху) і поставте деко в духовку ще хвилин на 5-8, поки сир не запече.
Подавайте брускетту як закуску або в доповнення до супів.
Коментарі