вівторок, 03 листопада 2015 17:01

Хек під часниковим соусом подають до вареної картоплі

Коли смак смаженого, запеченого або тушкованого хека набрид, можна поекспериментувати, додавши до риби соуси. З хеком добре поєднуються часник і петрушка. Вони роблять рибу ароматною та смачною.
Автор: eda.ru
 
Інгредієнти:

Хек - 4 шматки

Часник - 3 зубчики

Петрушка - 3 столові ложки

Олія оливкова - 4 столові ложки

Приготування:

Дрібно нарізати часник і петрушку.

У розігріту сковороду налити оливкову олію і покласти часник. Коли закипить - додати петрушку.

Хек промити, обсушити, поперчити, посолити. Покласти на сковороду так, щоб між шматками було вільне місце.

Смажать рибу на середньому вогні по хвилин 10 з кожного боку. Приперевертають її дуже акуратно, щоб зберегти цілою.

Обсмажені шматки перекладають на тарілку, поливають гарячим часниковим соусом.

Страва підходить до вареної картоплі або гречки.

Зараз ви читаєте новину «Хек під часниковим соусом подають до вареної картоплі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути