неділя, 04 листопада 2012 12:28

Голубці з морквою підвищують імунітет і сприяють схудненню

Голубці з морквою підвищують імунітет і сприяють схудненню
В голубці додають часник, тому їх краще вживати ввечері ФОТО: vkusnoe.info

Киянка Софія Накочена восени починає готувати голубці з морквою. Робить це двічі на тиждень. Каже, страва виходить не лише дуже смачно, а й підвищує імунітет і сприяє схудненню.

"Голубці з морквою любить вся родина. Навіть дітям, яких не примусиш їсти сирі овочі, вони подобаються. В голубці додаю часник, тому їх краще вживати ввечері. Така легка вечеря підійде кожній жінці, яка хоче позбутися зайвої ваги. Торік їла голубці щовечора протягом 3 тижнів. За цей час скинула шість кілограмів і жодного разу не захворіла, хоч всі на роботі кашляли і чхали", - сказала вона кореспонденту Gazeta.ua

Для приготування голубців Софія бере головку капусти і кілограм моркви.

"У капустини знімаю верхнє листя і вирізаю качан. Кладу її в каструлю і ставлю на вогонь. Капуста має варитися не більше 2-3 хвилин. За цей час її листя стане м'якшим і буде легко відділятися. Поки капуста вариться, тру на крупній тертці моркву", - розповіла вона.

У потерту моркву Софія додає головку подрібненого часнику, чорний мелений перець, сіль, цукор і три столові ложки яблучного оцту. Все ретельно перемішує.

"Столову ложку фаршу кладу на капустяний лист і загортаю, як звичайні голубці. Щільно викладаю їх в емальовану миску. В іншу каструлю наливаю літр води і ставлю на плиту. Коли вода закипить, додаю столову ложку солі, цукру і 150 грамів оцту. Коли перекипить, заливаю цією заливкою голубці. Вона має повністю їх покрити", - додала Софія.

Каструлю з голубцями жінка ставить у прохолодне місце. Через 24 години вони готові до вживання.

Зараз ви читаєте новину «Голубці з морквою підвищують імунітет і сприяють схудненню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути