Продукція "Kinder" вже давно стала улюбленими ласощами не тільки дітей, а й багатьох дорослих. Щоправда ціна на заповітні солодощі не завжди радує покупців. Так чому ж не зробити вдома приміром тістечко "Kinder milk-slice"? Представляємо вам оригінальний рецепт цього десерту.

Інгредієнти тісто:
Яйця курячі — 4 шт.
Цукор — 80 г
Молоко — 20 мл
Масло рослинне — 100 мл
Борошно — 4 ст. л.
Какао-порошок — 2 ст. л.
Мед — 2 ст. л.
Розпушувач тіста — 1 ч. л.
На крем:
Цукор — 50 г
Молоко — 100 мл
Молоко згущене (крем) — 200 мл
Мед — 2 ст. л.
Ванілін — щіпка
Вершки (або сметана 20 %) — 200 мл
Желатин — 25 г (1 пакет)
Приготування:
Тісто: Яйця поділяємо на жовтки і білки. Білки збиваємо в густу піну. Жовтки збиваємо з цукром, ваніліном до білого кольору.
Додаємо молоко, олію, мед і просіваємо какао і борошно з розпушувачем. Перемішуємо і з'єднуємо з білками.
Поділяємо тісто на дві однакові частини і випікаємо по черзі, в розігрітій духовці при 180 градусах близько 12 хвилин.
Крем: Желатин замочуємо в 2 ст. л. води, щоб набух.
Потім беремо половину молока (50 мл) і розбавляємо в ньому желатин, ставимо на повільний вогонь — щоб желатин розчинився повністю, не кип'ятити.
Добаляем згущене молоко, молоко, що залишилося, (50мл) і мед.
В окремій мисці збиваємо сметану з цукром і ваніліном до густоти, це займе близько 4 хвилин. Коли сметана буде збита — підливаємо наш молочний крем і перемішуємо.
Крем ставимо в холодильник, щоб трохи загус (близько 30 хв.) — так легше буде змастити корж. І як раз коржі охолонуть.
Змащуємо корж, зверху накриваємо другим, при бажанні можна приготувати глазур — сметана+какао+цукор+маленький шматочок масла. Залишити просочуватися мінімум 3 години.
Коментарі