
Редиска є королевою на весняному столі з-поміж інших овочів. Вона хрустка, соковита й корисна. Якщо плануєте пікнік на травневі вихідні, приготуйте з неї легкі закуски. Це швидко, просто і дуже смачно.
Gazeta.ua публікує три ідеї, які сподобаються і дорослим, і дітям.
Маринована редиска
Інгредієнти
700 г редиски
100 г синьої цибулі
8 г часнику
15 г свіжого кропу
25 г солі
50 г цукру
1 г чорного перцю
50 г оцту 8%
25 г домашньої соняшникової олії
Приготування: все змішайте. Дайте їй помаринуватись хоча б 30 хв.
Переглянути цей допис в Instagram
Намазка з сиром та редискою
Інгредієнти
Вершковий сир - 200 г
Редиска - 5 шт.
Цибуля-шніт - 15 г
Перець чорний мелений - 1/5 ч. л.
Сіль за смаком
Як приготувати
Помийте й просушіть цибулю й редиску паперовими рушниками. Наріжте редиску дрібними шматочками. Подрібніть цибулю.
Змішайте у мисці вершковий сир, зелену цибулю й редиску, додайте мелений перець і сіль. Ретельно перемішайте. За бажанням, збийте суміш у блендері.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняний соус із листя редиски: спробуйте ідеальну намазку до хрусткого хліба
Весняний салат
Цей салат - ідеальний у всьому: яскравий колір, смачна заправка, ще й фігура буде вдячна.
Інгредієнти:
Салат Айсберг або капуста молода- 200 г;
Редиска - 150 г;
Огірки - 3 шт;
Яйця варені - 2-3 шт;
Цибуля синя- 1/2 шт;
Кукурудза ( за бажанням)- 150 г;
Заправка:
Сметана ( жирність за смаком) - 4 ст.л;
Гірчиця - 1 ч.л;
Сіль, перець - за смаком;
Оливкова олія - 1 ст. л.
Як приготувати
Нашинкувати капусту. Порізати довільної форми огірки, редиску, варені яйця та цибулю. Додати до капусти.
Кукурудзу додавайте за бажанням. З нею мені смачніше.
Змішати всі інгредієнти для заправки та додати до салату. Все ретельно змішати.
Тримайте сирну суміш у скляному посуді в холодильнику. Термін зберігання до 3-х діб.
Переглянути цей допис в Instagram
Бита редиска - це проста, але неймовірно смачна весняна закуска, яка точно здивує не лише вас, а й гостей.
Хрустка текстура, легка пікантність і яскравий аромат завдяки спеціям і зелені роблять цю страву ідеальним доповненням до м'яса, риби або просто шматочка хліба з маслом. Готується за лічені хвилини, а смакує так, ніби над нею чаклував шеф-кухар.
Коментарі