
Бита редиска - це проста, але неймовірно смачна весняна закуска, яка точно здивує не лише вас, а й гостей.
Хрустка текстура, легка пікантність і яскравий аромат завдяки спеціям і зелені роблять цю страву ідеальним доповненням до м'яса, риби або просто шматочка хліба з маслом.
Готується за лічені хвилини, а смакує так, ніби над нею чаклував шеф-кухар. Рецептом поділилась в instagram фудблогерка з ніком vita_vorotniuk.
Бита редиска
Інгредієнти
Редиска - 250 г
Часник - 2 зубчики
Петрушка кілька гілочок (можна замінити на кінзу або кріп)
Духмяний перець - за смаком
Сіль - 0,5 ч. л.
Винний оцет - 1 ст. л.
Олія - 2 ст. л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно зберігати редиску, щоб довго залишалась хрумкою
Як приготувати
Легенько відбийте редиску, щоб вона трохи потріскалася.
Перекладіть в банку, додайте часник, петрушку, перець, сіль, оцет та олію.
Закрийте банку та гарно струсіть, щоб усе рівномірно перемішалося.
Відправте у холодильник на 30 хвилин, але ще смачніше буде, якщо залишити на ніч.
Ідеально смакує з м'ясом, рибою або просто з хлібом.
Переглянути цей допис в Instagram
Хрусткою та соковитою домашньою редискою можна смакувати вже за місяць і навіть менше. Це цілком реально, якщо правильно вибрати час для посіву та доглядати за рослиною.
Обирайте ранні сорти, які можуть дозріти за 20-30 днів. Ранні сорти висаджують у березні-квітні, коли ґрунт прогріється до +2°C, а повітря - до +15-18°C.
Коментарі
А как же нашего овоща забыли? У кого из тех, кто вошел в список, стоит дома золотой толчок? Не? Ни у кого? А у нашего есть... Мозгов нет, а толчок - есть... Странная закономерность... где-то что-то пошло не так...
Обама Хусейн - самый влиятельный ниггер среди афро-мексов сидящих на гос.пособии.
То все дурниці. Зато українці скоро очолять рейтинг найбагатших. Все идет к этому.