четвер, 08 вересня 2016 14:14

Для пікантності у гарбузовий суп-пюре з цвітної капустою додають часник

Гарбузовий суп-пюре з цвітної капустою і часничком - корисна і вишукана страва, яка подається в ресторанах. Як не дивно, її легко можна зробити вдома буквально за кілька хвилин. Повністю свій смак він розкриває разом з пухким білим хлібом. Чебрець робить стравою дуже ароматною.

Автор: valio.ru
 

Інгредієнти:

Молоко 3,2% 400 мл

Гарбуз 500 г

Цвітна капуста 150 г

Часник 2 зубчики

Чебрець 5 г

Приготування

Відварити гарбуз і цвітну капусту.

Потім злити воду і додати у відварені овочі молоко, часник, сіль і спеції за смаком.

В якості спецій відмінно підійде порошкова приправа тандури.

Все подрібнити в кухонному комбайні.

Читайте також: Курячий суп з цукрової кукурудзи присмачують червоним перцем

Подавати суп до столу теплим зі свіжим білим хлібом.

Зараз ви читаєте новину «Для пікантності у гарбузовий суп-пюре з цвітної капустою додають часник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути