



Полуничний фадж - молочний ірис або щербет, тільки трохи приготований за іншою технологією. Він виходить дуже смачним і солодким. Це чудова заміна цукерок для дітей . Вони настільки його полюблять, що потрібно буде за один раз готувати кілька порцій цього десерту і зберігати прозапас.
Інгредієнти:
Згущене молоко - 340 мл
Цукрова пудра - 600 г
Масло - 30 г
Заморожена полуниця - 275 г
Лимонний сік - 2 ст. л.
Приготування:
Помастити маслом форму для випічки.
Змішати згущене молоко, цукрову пудру і вершкове масло у великій каструлі.
Довести до кипіння на середньому вогні.
Додати полуницю і лимонний сік. Варити, постійно помішуючи, щоб температура суміші досягла 112-115 ° C або до стану "м'якої кульки". Капнути суміш в склянку з холодною водою. Вона повинна утворити кульку, а не розпливтися.
Читайте також: Різнокольорові яйця-желе цікаво готувати з дітьми
Зняти з вогню і швидко перелити масу у форму. Коли суміш злегка затвердіє, зробити візерунки ножем.
Коли повністю охолоне можна різати.
Коментарі