




Спагетті універсальна та швидка страва, яку можна подавати на свято та будень. Вона ситна та проста в приготуванні. Буває варіант з м'ясом чи овочами.
Для апетитної подачі, можна повторити одну з галереї. Вони усі легкі у виконанні, зате апетитні.
Інгредієнти:
Спагеті - 250 г
Курячі стегна - 2 шт.
Помідори або томатний сік - 200 мл
Часник - 1 зубець
Цибуля - 1
Сир твердий - 30 г
Олія - 2-3 ст. л
Цукор - 1 ч. л.
Перець мелений - за смаком
Базилік сушений - за смаком
Приготування:
Помідори подрібнити в блендері. Зварити в підсоленому окропі та скинути на друшляк, щоб вода стекла.
Відокремити куряче філе від кістки, шкіри і жиру. Нарізати філе невеликими шматками.
Цибулю нарізати кубиками і обсмажити 2-3 хвилин.
До цибулі додати куряче філеі насипати спеції
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баклажани, як гриби: розкрили секретний рецепт
Перемішати і смажити, поки куряче філе не побіліє.
Додати подрібнені свіжі помідори, сіль і трохи цукру. Тушкувати 10 хвилин на повільному вогні.
Часник пропустити через прес і додати в сковороду з куркою в томатному соусі. Всипати сушений базилік.
До томатного соусу викласти зварені спагетті. Перемішати і прогріти кілька хвилин.
Подавати спагетті в томатному соусі, посипавши тертим сиром. Прикрасити свіжою зеленню.
Сaлaт "Кaпpeзe" - нaйпpocтішa зaкуcкa ітaлійcькoї куxні. Традиційно готують із моцарели, помідорів і базиліка. Подають з оливковою олією. Також додається сіль і чорний перець.
Варіанти його подачі у статті.
Коментарі