понеділок, 03 червня 2024 10:04

Як приготувати запашні рулети з шинкою та сулугуні за рецептом рестораторки

Як приготувати запашні рулети з шинкою та сулугуні за рецептом рестораторки
Рулетики з шинкою та сиром за рецептом Тетяни Літвінової Фото: скріншот

Справжній домашній затишок на кухні можна створити зранку, якщо спечете смачні рулетики з листкового тіста.

Рецептом рулетиків з шинкою, сиром і молодою капустою поділилася рестораторка Тетяна Літвінова.

"Ця неймовірно смачна випічка, просочена духом української кухні, змусить вас забути про сендвічі та бутерброди. Простота приготування робить цей рецепт доступним для будь-якої господині, а використання готового тіста заощадить ваш час", - каже кулінарка.

Ці ніжні, апетитні рулетики подарують вашим близьким справжнє гастрономічне задоволення.

Інгредієнти

Листкове тісто - 500 г,

шинка - 140 г,

сулугуні - 100 г,

сир Радомер - 100 г,

гірчиця - 30 г,

зіра - 1 ч. л.,

молода капуста - 100 г,

яйце - 1 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як легко та швидко приготувати цвітну капусту з моцарелою: рецепт від шеф-кухаря

Як приготувати

Листкове тісто злегка розморозьте, але не до кінця. Воно має бути холодним. Тоді воно слухняне і з ним легко працювати. Розкрийте його, не знімаючи плівку і трохи вирівняйте та розкачайте по ширині.

Тісто змастіть гірчицею. Викладіть по довжині нарізаний скибочками сулугуні. Посипте зірою, але попередньо розітріть у долоні, щоб вона максимально віддала весь свій аромат.

Далі покладіть тонко нарізану шинку пластами. Поверх - тонко нарізаний сир.

Капусту нашинкуйте дуже тоненько і підсоліть та прижміть, щоб вона гарно лягла у рулет. Викладіть зверху по усій начинці.

Скрутіть тісто у формі рулету. Закриваємо харчовою плівкою і її краї скручуємо. Покладіть до холодильника на дві години, щоб рол охолодився.

Наріжте гострим ножем на однакові шматочки. Краї защипніть за потреби, щоб рол не розійшовся. Змастіть зверху збитим яйцем для золотавої скоринки та посипте зірою.

Ставимо в духовку, яка розігріта до 200 градусів на 25 хв.

Корисний бутерброд без хліба - вдалий початок дня. Спробуйте приготувати смачний та поживний сніданок за лічені хвилини

Рецептом такого накладанця поділилась фудблогерка Наталія Жук.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати запашні рулети з шинкою та сулугуні за рецептом рестораторки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути