понеділок, 07 липня 2008 15:00

З"явилася мода на дітей без чоловіка

 

Директор Інституту родини та подружнього життя Юрій Підлісний, 35 років, пояснює наявність в Україні значної кількості позашлюбних дітей насамперед безвідповідальним ставленням сучасної молоді до статевого життя.

— Дитина повинна з"являтися в родинному колі, — розповідає експерт. — Так визначає церква. Чверть українських жінок на це не зважають. Народжуючи дітей поза шлюбом, вони навіть не замислюються над власним легковажним ставленням до цього. До того ж, в Україні з"явилася така собі мода на дітей без чоловіка. Це пояснюється посиленням феміністичних настроїв в українському суспільстві.

Юрій Підлісний додає: багато жінок вважають, що народити позашлюбну дитину корисніше та безпечніше для власного здоров"я, ніж зробити аборт.

— У будь-якому разі краще народити дитину, ніж її вбити, — підсумовує  експерт. — Проблема народженням позашлюбних дітей із цієї точки зору менш важлива, ніж проблема абортів.

Зараз ви читаєте новину «З"явилася мода на дітей без чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути