пʼятниця, 11 грудня 2015 07:45

Янукович постарів і змарнів

Автор: ФОТО з сайта www.pnv.ua
  Віктор Янукович дав п’яте інтерв’ю за два роки
Віктор Янукович дав п’яте інтерв’ю за два роки

Уп'яте за майже два роки після втечі з України екс-президент 65-річний Віктор Янукович дав інтерв'ю. 8 грудня говорив із журналістами російського агентства "РИА-Новости". Відео публікували уривками. Знімали за столом у напівтемному приміщенні. Підсвічував лише торшер. Янукович був блідий.

— Хочу вернуться в ­политику, — каже. — Что в моих силах, делаю. Многим людям, которых преследуют в Украине, помогаю. Поддерживаю связи с действующими украинскими политиками. Многие из них сегодня уже не так стесняются и не так боятся, как это было, условно говоря, год назад. Они уже комфортно себя чувствуют, когда мы встречаемся.

— Янукович постарів і змарнів. Зморшка на підборідді до губи говорить про людину-демагога, — коментує відео фізіогноміст 38-річний Григорій Семчук. — Коли ще був в Україні, зморшки вели ближче до щоки. Це свідчило про вольовий характер і наполегливість. Залишилися порожня балаканина, скарги й звинувачення. Воїн перетворився на пропагандиста. Те, що глибоких зморщок більше з правого боку, говорить про переживання більше в кар'єрі, бізнесі й політиці, ніж за родину. Зморшки між бровами стали глибші. Їх не приховує навіть грим. Означають, що пережив великий сум, пов'язаний із сім'єю, домом, побутом. Можливо, це туга за сином, який загинув навесні. Також вони свідчать про те, що його не влаштовує нинішній матеріальний стан. Видно, що відповідати на запитання йому не подобається.

Янукович тричі повторює про бажання повернутися в політику. Слова звучать невпевнено. Обманює, коли каже, що й досі тримає зв'язок з Україною. Зводить брови догори — аж сам дивується з цього.

Постійно прикушує верхню ліву частину губи, коли говорить про Майдан. Це означає, що ця тема гризе його, він себе картає.

— Янукович фігурує в низці кримінальних проваджень. Перше: наказ про незаконний розгін студентів 29 листопада 2013 року та під час мітингу 11 грудня. Друге: коли 18 лютого дав початок "антитерористичної операції" — розпорядження про незаконну роздачу зброї та вбивства людей. Янукович оголошений у розшук Інтерполом. Якщо спробує повернутися в Україну, його негайно заарештують, — пояснює народний депутат 36-річний Антон Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Янукович постарів і змарнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути