четвер, 20 січня 2011 17:00

Збирають гроші на навчання мера

У п'ятницю й суботу в Смілі збиратимуть гроші на навчання мера Вадима Решетняка, 38 років. По троє осіб ходитимуть містом із скриньками "На навчання мера". Проситимуть городян вкидати туди по п'ятаку. Мер міста не має вищої освіти.

Організаторами акції стали члени громадських організацій, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків. Офіційну заяву про захід направили до міськради.

— У заяві викладено всі претензії до мера Вадима Решетняка відносно його роботи, — каже координатор акції, комуніст Валерій Трегубов. — Місто в жахливому стані, комунальна служба працює вкрай погано. Сміття не вивозять тижнями. Дороги, мабуть, найгірші в області. Нашому меру треба відповідну освіту, бо не розуміється на проблемах міста. Так як у бюджеті не передбачено грошей на його навчання, то збиратимемо. Звісно, ця акція має гумористичний характер.

До розмови долучається смілянка 70-річна Софія Попович:

— Гумористична акція, а плакать хочеться. На моїй вулиці Маяковського з початку року сміття не вивозять. Коти, собаки, ворони збираються зграями. Гидота та й годі. А контейнери для сміття взагалі десь прибрали.

17 січня о 9.30 біля приймальні мера стоять двоє пенсіонерів. Секретарка каже, щоби передзвонювали, бо міський голова виїхав десь у нагальній справі.

— Як невловимий месник, — обурюється один із місцевих, називається Миколою Карповичем. — Канєшно, з Києва щодня їздить накладно. А вобще-то я ніяк не пойму, чого він повинен переживать за наш город. Чужий, бо живе в Києві, зарплата в 4-5 тисяч для нього вобще копійки. Він у виборчу кампанію вгилив грошей більше, чим за всю каденцію заробить.

— Самі вибрали, — махає рукою інший. — Шо попередній баламутом був, нічого не робив, шо цей.

Вадима Решетняка знають у Смілі як благодійника. Фінансував концерти до Дня незалежності та Дня міста. Побудував кілька дитячих ігрових майданчиків, матеріально допомагав школам боксу та регбі, місцевому футбольному клубу "Челсі".

Мер має середню освіту — закінчив місцеву школу №1. Працював слюсарем на машбуді. До обрання міським головою керував власним підприємством "СВ Капітал".

Зараз ви читаєте новину «Збирають гроші на навчання мера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути