понеділок, 19 грудня 2011 05:45

Тіла рибалок знайшли за три кілометри від берега

13 грудня о 13.00 на Дніпрі біля Черкас водолази знайшли тіла 20-річного Віталія Стоянського та 21-річного Романа Ткаченка з райцентру Золотоноша. За два  дні до цього о 15.00 вони пішли на рибалку.

— Нам повідомили близько десятої вечора 11 грудня, що хлопці не повернулися додому. Поїхали рибалити в район станції Панське, на дамбі під Черкасами. На пошуки виїхали водолази аварійно-рятувального загону спецпризначення та обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Перед цим знайшли їхній саморобний човен, десь на глибині 2 метрів. Пізніше, на відстані 2 кілометрів від човна наткнулися і на одяг із мобільними телефонами. Родичі впізнали їхні речі. Чоловіків знайшли ще далі. Їхні тіла лежали на глибині близько 3 метрів, — розповідає 36-річний Олег Ткаченко з головного управління МНС у Черкаській області.

Першим водолази знайшли тіло Віталія Стоянського.

— Судячи з усього, човен перевернувся. Вони трималися за нього. Роздяглися до футболок, щоб одяг не тягнув до дна. Рибалки хотіли допливти на острів, що був за півкілометра від них, — розповідає водолаз Андрій Власенко. — Думаю, що на такому човні треба плавати хіба що дома у дворі. Він зроблений із фанери, здається, у народі такий називаються "самотоп".

Зараз ви читаєте новину «Тіла рибалок знайшли за три кілометри від берега». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути