Ексклюзиви
четвер, 24 липня 2008 18:54

Тетяна Терещенко виграла 50 тисяч гривень

Автор: фото: Оксана РУДОМАН
  Директор торговельного комплексу будматеріалів ”Епіцентр” у Черкасах Армен Акопян вручає чек на 50 тисяч гривень черкащанці Тетяні Терещенко. Жінка виграла гроші під час розіграшу чеків при відкритті магазину
Директор торговельного комплексу будматеріалів ”Епіцентр” у Черкасах Армен Акопян вручає чек на 50 тисяч гривень черкащанці Тетяні Терещенко. Жінка виграла гроші під час розіграшу чеків при відкритті магазину

У суботу в обласному центрі відкрили торговельний комплекс будматеріалів "Епіцентр". Для заохочення покупців розігрували побутову техніку, 10 чеків на 1 тис. грн, 5 тис., 10 тис., два чеки на 20 тис. грн та один — на 50 тис. "Епіцентр" почали будувати у квітні.

Відкриття запланували на десяту ранку. Але після 9.00 відділи працюють. Покупцям пропонують тестувати електротехніку — різати електропилкою дошки. Серед охочих кілька чоловіків  і одна літня жінка. Згодом проводять конкурс. Студент-юрист 21-річний Сергій Авраменко з Чорнобая 130 разів підняв 16-кілограмову гирю.

— Приїхав подивитися на ламінат, а забрав телевізор і DVD, — радіє. — На додачу подарували ще й міксер.

Головний приз — чек для купівлі товарів на 50 тис. грн — виграла 44-річна черкащанка Тетяна Терещенко.

— Коли назвали моє прізвище, — говорить жінка, — у мене був шок. Я навіть не змогла крикнути, що це я.

Тетяна каже, що працює на підприємстві старшим менеджером із реалізації запчастин. Коли її запитали, на якому, згадати і відповісти не змогла.

— Ну отут, недалеко, — продовжує. Напевно, має на увазі завод "Богдан".

Чоловік Тетяни Терещенко 51-річний Юрій розповідає, що зранку вони збиралися їхати на риболовлю. Потім вирішили купити в торговому центрі ванну й облицювальну плитку, заплатили 2460 грн. За 15 хв. до оголошення переможця хотіли йти пиво пити. У виграш не вірили, бо раніше їм перепадало лише по 7 грн у "Лото-Забаві".

Гроші Терещенки витратять на кухню та новий дах для будинку.

"Епіцентр" розташований на 4,5 га землі. У комплексі понад 100 тис. найменувань товарів. Приміщення поділене на секції: будматеріали, вироби з металу, сантехніка, покриття для підлоги, інструменти, електротехніка, сад та город, декор. Є кафе на 20 столиків.

— Черкаський "Епіцентр" є найбільшим в Україні, — запевняє директор магазину Армен Акопян.

В Україні збудовано 17 подібних комплексів.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Терещенко виграла 50 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути