Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 15:43

Теплотраси не закопують після ремонту

"Поряд із зупинкою "Конєва" на вулиці 30 років Перемоги два місяці в кількох місцях розриті тепломережі й видно труби. Там ніхто нічого не робить,— обурюється 68-річна черкащанка Марія Сокуренко. — Дві ями великі: метрів 10 довжиною і 2 глибиною. Одна біля зупинки. Людям доводиться обминати, а в дощову погоду ще й через багно перескакувати. Особливо незручно батькам із дітьми на руках, які приїжджають у дитячу лікарню чи поліклініку. До того ж ями не огороджені. Лише біля однієї поставили три палиці. Я не раз бачила з вікна, як діти стрибають із нагорнутої землі. А якщо хтось упаде в яму і травмується? Комунальники там зробили роботи, то чого ж не загорнуть?

Територія поблизу зупинки, де розрита теплотраса, належить комунальному підприємству "Теплоелектроцентраль".

— У нас цього року, як ніколи, все місто розрите, — каже Віктор Калюжний із ТЕЦ. — Зараз є 15 пошкоджень теплотрас. Ми не встигаємо залатувати дірки у трубах. Тільки зробили в одному місці, людей кидаємо на інший об"єкт. Працівників не вистачає.

Запитую, чому одразу після ремонту не загортають землю.

— Я — чоловік, який виконує роботу. Зверніться до директора, нехай він пояснить, — пропонує Калюжний.

— У нас одні й ті самі розривають землю і загортають, — пояснює 45-річний Володимир Бондаренко. — Вони викопали яму й поїхали до іншого місця. Великі ями ми огороджуємо попереджувальними стрічками. Так само було й на вулиці 30 років Перемоги. Загортання, благоустрій території зробимо після ліквідації поривів.

Зараз ви читаєте новину «Теплотраси не закопують після ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути