четвер, 27 серпня 2009 18:51

Сестри підпалили сарай

25 серпня в селі Кобринова Гребля Тальнівського району сестри — 10-річна Яна та 5-річна Тетяна Девісок — гралися сірниками в сараї. Коли будівля зайнялася, втекли до бабусі в сусіднє село Антонівка. Мати того дня поїхала до лікарні в райцентр.

— Пожежників викликали сусіди. Згорів дах сараю, — каже сільський голова Володимир Маляр, 46 років. — Подібного лиха можна було очікувати, бо діти часто залишалися без догляду.

30-річна Раїса Девісок виховує доньок сама, ніде не працює. Живе з допомоги на дітей. Не п"є. Двічі виходила заміж. Раніше жила з матір"ю в Антонівці. Навесні купила у Кобриновій Греблі старий будинок. Колишні власники кажуть, що й досі не розрахувалася за нього.

— Старшу Яну з осені забирають в інтернат як не зовсім здорову. Вона три роки тому побила чужу дитину. Матір оштрафували на 60 гривень за неналежне виховання дочки. Менша ходитиме до дитсадка в підготовчу групу, — говорить сільський голова.

У Тальнівській службі у справах дітей повідомили, що в районі понад 60 неблагополучних сімей.

Зараз ви читаєте новину «Сестри підпалили сарай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути