четвер, 02 вересня 2010 17:33

Сергій Одарич узяв у команду 37 людей

Автор: фото: Микола КАРНАРУК
  Минулої п’ятниці у палаці ”Дружба народів” черкащани голосують за членів команди міського голови Сергія Одарича
Минулої п’ятниці у палаці ”Дружба народів” черкащани голосують за членів команди міського голови Сергія Одарича

27 серпня черкаський мер Сергій Одарич, 43 роки, представив свою команду. Жителям обласного центру запропонували проголосувати за тих, кого вони вважають найгіднішими.

— Я сформував команду однодумців, із якою йтиму на місцеві вибори, — каже Одарич. — Це ті люди, із якими ми протягом останніх чотирьох років змінювали місто. Процедура голосування проста: люди матимуть змогу обрати трьох представників нашої команди, які є найбільш гідними, аби балотуватися в депутати до міської ради. Наша команда — поза політикою. Нею нехай займаються у Верховній Раді. Ми об"єднуємо представників різних партій. Більшість членів команди — позапартійні. Для нас важливо перемогти та сформувати більшість. Останні роки показали: коли у міського голови немає більшості в раді, кожне рішення дається шляхом компромісу. Ціна такого компромісу — земля або бюджет, майно чи посади.

У команді 37 осіб віком від 21 до 58 років. Із них 13 — працівники міськвиконкому. Є директори підприємств, учителі, юристи.

Протягом трьох днів проголосували 1630 городян. Найбільше голосів набрав керівник "Дирекції парків" 39-річний Олександр Радуцький.

На вибори Сергій Одарич ітиме від Партії вільних демократів. Його кандидатуру підтримали також соціалісти. Мер переконаний, що у нього є один конкурент — він сам.

— Про шанси Сергія Одарича зараз говорити рано, — вважає черкаський політолог Сергій Пасічник, 30 років. — Перш за все тому, що невідомо, хто будуть його конкурентами, кого підтримає партія влади. Відомо, що стосунки мера з губернатором не дуже теплі. У владні коридори сьогодні вхожий колишній мер Черкас, а тепер нардеп Олександр Омельченко.

13 — працівники міськвиконкому. Є директори підприємств, учителі, юристи

Експерт каже, що серед позитивів Одарича реформи в житлово-комунальній сфері, зокрема й реорганізація ремонтно-експлуатаційних управлінь у служби утримання будинків:

— Поміняли контейнери для сміття, та й видно зараз, як двірники прибирають вулиці. Досить відкритий мер до спілкування. У той же час тисячі водіїв через розбиті дороги не віддадуть свої голоси Одаричу. Так і залишилися непрозорими оборудки із землею, хоч гучних скандалів навколо міського голови не виникало.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Одарич узяв у команду 37 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути