четвер, 17 липня 2008 16:50

При будівництві гіпермаркету загинули шестеро осіб

У Черкасах подейкують, що на будівництві найбільшого магазину з продажу будівельних матеріалів "Епіцентр" 7 липня стався вибух, під час якого загинули шестеро людей.

Гіпермаркет почали споруджувати в квітні цього року по вул. 30 років Перемоги. Будує його столична організація "Епіцентр К". Магазин планують відкрити 19 липня.

У Держгірпромнагляді Черкаської обл. та в управлінні з надзвичайних ситуацій облдержадміністрації заперечують, що загинули люди.

— На будівництві стався робочий травматизм. Через вибух виникла пожежа. Припускають, коли робочі обробляли бункерне приміщення фарбою на нітрооснові, виникло скупчення вогненебезпечних парів. А за кілька годин поверхом вище почалися електрозварювальні роботи. Очевидно, через іскру й сталися вибух і пожежа. Травмовано троє осіб. Вони отримали численні опіки. Через те що падали бетонні плити з верхнього поверху, люди мають ще й переломи, — кажуть у комітеті безпеки охорони праці.

У лікарні підтвердили, що один чоловік лежить у реанімації, інший — в опіковому відділенні, а третього вже виписали. Детальніше розказати про стан хворих відмовляються.

Справжні причини вибуху з"ясовують експерти. У міліцію інформація про вибух на підприємстві не надходила.

Зараз ви читаєте новину «При будівництві гіпермаркету загинули шестеро осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути