четвер, 17 липня 2008 16:49

Олександра Тройчука роздавив причіп

У середу з кабіни вантажівки ДАФ тальнівські рятувальники 4 год. діставали тіло уманського водія 47-річного Олександра Тройчука. Чоловік потрапив в аварію  на 190-му кілометрі дороги Умань–Золотоноша, між селами Тальянки та Білашки.

Тройчук їхав із міста Тальне. Не впорався з керуванням, з"їхав у кювет і перекинувся. За інерцією машина продовжила рух, зламала два дерева й зупинилася неподалік третього. Кабіну водія роздавив причіп із 30 т відсіву кам"яних порід.

На місце пригоди прибули автоінспектори. Встановили, що гальмівного шляху автомобіль не мав. Висновків судмедекспертів поки що немає. Та за однією з версій, під час руху у Тройчука стався серцевий напад.

— Про втому говорити не доводиться, оскільки для водія це був другий рейс із Умані в Тальне, — каже капітан міліції Анатолій Ніженський.

Аби дістати тіло, рятувальники викликали на допомогу спецавтомобіль з Умані. Довелося використовувати гідравлічні ножиці. Зі спецтехніки тальнівці мають два ломи.

Олександр Тройчук — колишній афганець, тимчасово ніде не працював. "ГПУ" вдалося дізнатися, що його найняло підприємство "Уманьавтодор" для разового перевезення вантажу.

У чоловіка залишилися дружина та двоє дорослих синів.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Тройчука роздавив причіп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути