четвер, 03 березня 2011 18:32

Одарич пройшов пішки сім кілометрів

Автор: фото з архіву Сергія Одарича
  Мер Черкас Сергій Одарич із дружиною Анжелою на відпочинку у Норвегії поблизу міста Феом у серпні 2008 року. Подружжя  плавало на байдарках,  піднімалися на льодовик
Мер Черкас Сергій Одарич із дружиною Анжелою на відпочинку у Норвегії поблизу міста Феом у серпні 2008 року. Подружжя плавало на байдарках, піднімалися на льодовик

Другий тиждень мер Черкас Сергій Одарич, 43 роки, перебуває у відпустці. Із дружиною Анжелою, 44 роки, відпочивають на острові Мадейра поблизу Португалії.  Це перша тривала відпустка мера після виборів.

— Усі затрати до копійки обраховувати не буду. Літак туди-назад — 8 тисяч гривень, готель — близько 400 гривень за добу на двох. Таксі з аеропорту до готелю — 6 євро. Середня вартість екскурсій — 40–50 євро, — пише мер у своєму блозі. Там викладає враження від відпочинку, фото.

В один із днів міський голова пройшов пішки 7 км. Найбільше враження на нього справив асфальтовий спуск із гірки заввишки 500 м. На спеціальних санях з'їхав донизу. Вихваляється, що рибалив в океані. Бачив дельфінів.

Пише, що на третій день відпочинку в готелі зник інтернет:

— Ми зупинилися в невеличкому рибальському містечку. Портьє сказав на моє питання про інет, що він "не юзер". Знайшли кабачок, де є WiFi. Змушені пити пунш, аби користуватися нетом.

Острів Мадейра омиває тепла течія Гольфстрім. Середня температура повітря +19–25°С, води +19–23°С. До пам'яток острова зараховують католицький монастир ХVI ст. і музей мадери, місцевого вина.

— Поїхати з Черкас на Мадейру — все одно, що проїхатися містом "ягуаром", — каже працівник одного з турагентств обласного центру 27-річна Ніна. — За мою практику Мадейрою не цікавився жоден відпочивальник. Навіть автобусні тури в Португалію дорогі, що вже казати про острів. Вартість перельоту — 520 євро з однієї людини. Найдешевший готель — 920 євро на двох за тиждень. Найдорожчі — декілька тисяч за добу.

Зараз ви читаєте новину «Одарич пройшов пішки сім кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути