четвер, 21 травня 2009 19:20

Королева Черкащини в дитинстві робила макіяж фарбами для малювання

Автор: фото: Юлія ІЛЬЧЕНКО
  Переможці конкурсу краси ”Королева” та ”Містер Черкащини-2009” Марина Гридина й Дмитро Баранов займаються у модельному агентстві Milagro. Перед конкурсом фаворитами вважали інших учасників
Переможці конкурсу краси ”Королева” та ”Містер Черкащини-2009” Марина Гридина й Дмитро Баранов займаються у модельному агентстві Milagro. Перед конкурсом фаворитами вважали інших учасників

15 та 16 травня в Палаці культури "Дружба народів" у Черкасах відбулося свято краси та таланту "Мирослава шоу". "Королевою" та "Містером Черкащини-2009" стали 16-річна Марина Гридина та 15-річний Дмитро Баранов.

Конкурс відбувся за підтримки італійського модельного агентства Gradoro models. Дійство організував Центр конкурсів краси й таланту "Мирослава".

У конкурсі взяли участь 14 дівчат і дев"ять хлопців. Вони з"являлися в чотирьох дефіле: візитка, вихід в одязі стилю кежуал (зручний молодіжний одяг: джинси, сорочки, футболки тощо. — "ГПУ"), вихід у купальниках та вечірніх убраннях.

Перед дефіле у вечірньому вбранні суддів просять здати папки з оцінками конкурсантів, щоб підрахувати бали. За кілька хвилин директор "Мирослави" Ірина Малицька оголошує імена переможців.

Королевою назвали 10-класницю гімназії N9 та ученицю модельного агентства Milagro Марину Гридину.

— Марина ще маленькою любила покрутитися перед дзеркалом, — каже батько дівчини Андрій Гридин, директор фірми з продажу нафтопродуктів. — Оскільки в дитинстві любила малювати, часто робила собі макіяж фарбами.

Марина захоплюється вивченням англійської. Нещодавно посіла третє місце на олімпіаді з іноземної мови серед місцевих гімназій.

Дмитро Баранов навчається у восьмому класі приватної школи "Перлина". Грає на ударних. Захоплюється велоспортом. Хоче стати поліграфістом.

— Трішки хвилювався, тому що беру участь у конкурсі вперше, — каже Дмитро. — Боявся великої кількості глядачів.

Переможці отримали подарунки від "Газети по-українськи", а також два сертифікати по 400 грн на романтичну вечерю зі своїми коханими в ресторані "Государь". Для них приготують вишукані страви, створять атмосферу комфорту та розкоші.

Головний приз для королеви — ноутбук від модельного агентства Gradoro models. Марина Гридина представлятиме Черкащину на конкурсі "Королева України-2010".

Боявся великої кількості глядачів

— Ми не очікували такого шоу, — каже представник Gradoro models Катерина Бендюк. — Надалі обов"язково працюватимемо з модельними агентствами вашого міста.

Після конкурсу Катерина Бендюк подякувала усім конкурсантам, а переможниці пошепки сказала:

— Побільше показуй свою усмішку.

На конкурс краси "Королева сходу України", що з 23 до 30 травня відбуватиметься в Анталії, поїдуть перша віце-міс 20-річна Юнна Кондратьєва і 23-річна Таїсія Слинько.

— Хоча "Королевою Черкащини-2009" журі обрало Марину Гридину, мені здалося, що в Анталію повинні поїхати Юнна з Таєю, — каже член журі дизайнер Лінна Кара.

Таїсії також вручили сертифікат на 300 грн від салону краси "Єва". Майстри салону працюватимуть над образом дівчини. Зроблять його більш довершеним, чарівним.

Наступного дня обирали маленьких "Королеву" та "Містера Черкащини-2009".

У конкурсі взяли участь 15 дітей віком від 3 до 13 років. Серед них — один хлопчик.

"Міні-королевою Черкащини" стала 13-річна Мілана Богданова з міста Кам"янка. Дівчина виборола поїздку в Дніпропетровськ на Міжнародний фестиваль юних журналістів. Мілана навчається в еколого-економічному ліцеї, займається в театральному гуртку.

Суддів вразила акторською майстерністю.

Мілана зі своїм асистентом Дмитром у конкурсі "Таланти" зіграла модернізовану сценку з шекспірівського "Гамлета". Постановку діти придумали самі.

Усі учасники конкурсу отримали призи від "Газети по-українськи" та дитячого магазину "Чіко". Анна Гнатій, 12 років, Вікторія Безсмертна, 6 років, а також Діана та Владислав Подкічі поїдуть на Х Міжнародний дитячий фестиваль "Солнце, радость, красота". Фестиваль відбудеться у Болгарії 15–19 червня.

Зараз ви читаєте новину «Королева Черкащини в дитинстві робила макіяж фарбами для малювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути