понеділок, 27 серпня 2012 06:15

Кличко веде до парламенту доктора економічних наук

Автор: Фото надане Василем Фурманом
  Василь Фурман з лідером партії ”Удар” Віталієм Кличком
Василь Фурман з лідером партії ”Удар” Віталієм Кличком

На ХХ Всеукраїнському з'їзді політична партія "Удар" Віталія Кличка ухвалила передвиборну програму та затвердила список кандидатів у народні депутати. По одномандатному округу №199 балотується уродженець Катеринопільщини, доктор економічних наук Василь Фурман.

— Досвід розвинених країн світу, зокрема Польщі, Німеччини, Японії, засвідчив, що здебільшого швидкого соціально-економічного розвитку вдалося досягнути, коли державою керували молоді політики віком 30-40 років. Сьогодні такою молодою командою в Україні є партія "Удар" Віталія Кличка. Ми донесхочу наїлися корумповано-олігархічної совдепії в незалежній Україні. Нам потрібно омолодити владу, бо тільки так можна зробити країну сильною, — каже Василь Фурман, 38 років.

Усіх претендентів партії перевірив громадянський рух "Чесно", і Василь Фурман успішно пройшов цю перевірку. Він одружений, має сина. Закінчив Київський національний економічний університет. Має 15-річний досвід викладацької роботи, є професором. 14 років працював на  керівних посадах у "Промінвестбанку" та заснованих цією фінустановою підприємствах. Сьогодні є ректором Київського інституту банківської справи, головою громадської організації "Наш дім — Шевченків край". Запровадив у школах премії відмінникам, проводить семінари "Як стати успішним", розробляє стратегію розбудови українських сіл та міст. Фінансує духовно-просвітницькі акції.

—  Моя основна мета як політика — прийти у парламент із пакетом законодавчих пропозицій. Я пропоную прийняти ряд жорстких антикорупційних законів, знизити податкові ставки, скасувати пільги чиновникам, суддям, депутатам. А також переорієнтувати державну політику, орієнтовану на олігархів, на підтримку малого та середнього бізнесу. Хочу відродити українське село і сприяти розвитку фермерства. Створити умови для роботи селян на землі, а не продавати її, як того хочуть олігархи. Я  з власного досвіду знаю, наскільки селяни залежні від землі, — говорить економіст.

Василь Фурман гостро засуджує прийняття мовного закону.

— Політик, який здає інтереси держави, не є патріотом України, йому не місце у владі.

Також він проти пенсійної реформи:

— У нас сьогодні в тіньовій економіці держави обертаються сотні мільярдів гривень, і податків із цих коштів ніхто не сплачує. А це наші пенсії, зарплати лікарів, учителів, інших людей. Тому пенсійна реформа 2011 року стосовно підвищення пенсійного віку для жінок та чоловіків і трудового стажу повинна бути скасована. Я закликаю об'єднати спільні сили та ідеї, не продаватися "за гречку та горілку" — лише так можна досягнути поставленої мети. А мета в нас одна — жити у багатій, щасливій та успішній країні.

Зараз ви читаєте новину «Кличко веде до парламенту доктора економічних наук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути