четвер, 05 червня 2008 18:08

"Фонтан сіті-центр" матиме два підземні поверхи

За драмтеатром у Черкасах розпочалося будівництво торгово-культурного комплексу "Фонтан сіті-центр". Його площа буде 14 тис. кв. м. Комплекс матиме чотири поверхи, два з них — під землею.

Спорудять супермаркет, підземний паркінг, чотири кінозали, дитячий розважальний центр із атракціонами, виставковий зал, де свої роботи демонструватимуть черкаські художники. Загальна вартість будівництва оцінюється в 17–20 млн грн.

"Фонтан сіті-центр" забезпечить роботою 1000 черкащан, а щорічні відрахування до бюджету становитимуть 1 млн грн.

Між тим директор драмтеатру 57-річний Володимир Осипов вважає, що за рахунок скверів місто не повинно забудовуватися.

— Наш колектив про це не раз наголошував. Треба було архітектурно-містобудівній раді міста теж сказати своє слово, — говорить він. — До забудовників ми претензій не маємо. Вони діють на законних підставах. Нам залишається тільки вести діалог із ними, щоб передивилися благоустрій. Що ми й робимо.

— Місце розташування об"єкту узгоджено з інститутом проектування міст "Діпропроект". Він є автором генплану Черкас, — зазначає генеральний директор підприємства "Бізнес-Гранд" Олег Холодний, 34 роки. — Комплекс не буде вищим за сусідній драмтеатр і впишеться в архітектуру центру міста. Ми також збережемо фонтан, зелені насадження та наскрізну стежку від ринку до бульвару Шевченка, що є однією з вимог жителів Черкас.

Зараз ви читаєте новину «"Фонтан сіті-центр" матиме два підземні поверхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути