Ексклюзиви
четвер, 10 червня 2010 20:47

Елеонора Левицька має 50 пар взуття

Начальник головного управління внутрішньої політики облдержадміністрації 44-річна Елеонора Левицька пройшла на підборах 7 км під час пішої ходи з нагоди річниці перепоховання Тараса Шевченка у Каневі.

— Я постійно ходжу на високих підборах. Найвищі каблуки у мене 13 сантиметрів. Найнижчі? Навіть не знаю, — бере лінійку і намагається на око прикинути висоту. — Сантиметрів 8, не менше. Я на низькому взагалі не ходжу. Ну хіба що вдома, коли взуваю шльопанці або кросівки до спортивного костюма.

У Левицької близько 50 пар взуття. Любить однотонне, також блискуче, прикрашене камінцями. Купує в одному з черкаських магазинів. Там має золоту дисконтну картку зі знижкою 10%. Носить 38-й розмір.

— Якщо завозять нову колекцію, мені одразу ж телефонують з магазину і запрошують прийти. Всі продавці знають, які туфлі люблю. Але я не належу до тих, хто викидає на взуття 1,5–2 тисячі. Державний службовець не може витрачати всю зарплатню на одні туфлі.

Через високі підбори не раз потрапляла в казусні ситуації:

— Купила дуже гарні чорні туфлі, з пряжкою, на височенній шпильці. Вперше вдягла їх, коли йшла на сесію обласної ради. Там мене мали обрати членом кваліфікаційної комісії суддів Черкаської області. Я тоді працювала в юстиції. Доки доїхала до роботи, у мене обидва каблуки зігнулися. Сиджу плачу, не хочу вже йти ні на яку сесію. Підходить начальник. Як дізнався причину моїх сліз, почав сміятися. Дав мені службову машину, щоб я поїхала додому і перевзулася. На сесію потрапила вчасно, а в тих туфлях поміняла каблуки і ще довго в них ходила.

Дружина мера Черкас 44-річна Анжела Одарич зазвичай носить взуття на середніх підборах. На урочисті події одягає на високих.

— На сезон маю в середньому три пари взуття. Наприклад, три пари туфель під різний одяг, чобіт у мене четверо — двоє зимових і двоє демісезонних. Кожного сезону намагаюся купити одну нову пару, — розповідає. — Надаю перевагу натуральній шкірі — зручно ходити і нога дихає.

Одарич носить 40-й розмір:

— У Черкасах рідко купую взуття, тому що зазвичай продавці 40-го розміру замовляють одну, максимум дві пари. Частіше беру в Києві. Але грошей багато не витрачаю, десь у межах 500—1500 гривень. Дорожче — це вже розкіш.

Депутат обласної ради Валентина Коваленко, 45 років, віддає перевагу туфлям із гострим носком, на тоненьких невисоких шпильках. Має 37-й розмір ноги.

— Люблю, щоб взуття було практичне і витончене. У мене небагато пар: те, що ношу щодня, і дві пари до свята. Я люблю, з одного боку, гарно одягатися, а з іншого, жалію для себе грошей. Краще дитині щось куплю. За гороскопом Діва, тому дуже вимоглива і до себе, і до інших. Дуже прискіпливо вибираю взуття, довго ходжу по базару чи магазинах, але нічого не можна вибрати. А потім зопалу купую щось, коли вже дуже треба. Часто розчаровуюся, бо воно не таке комфортне, як мені хотілося б.

Доки доїхала до роботи, у мене обидва каблуки зігнулися

Директор департаменту бюджетної політики Черкаського міськвиконкому Наталія Джуган, 42 роки, має не менше п"яти пар взуття на кожен сезон. Купує в Черкасах і за кордоном. Найнижчі туфлі з каблуком 7 см, решта — вище 10. Носить 37,5 розмір.

— Зараз досить проблемно вибрати взуття, яке було б водночас гарним і комфортним. Але я все одно постійно ходжу на підборах. Вісім років займалася бальними танцями, а там треба танцювати тільки на підборах. Зараз, коли доводиться взувати кросівки, у мене після них навіть ноги болять, — говорить.

Зараз ви читаєте новину «Елеонора Левицька має 50 пар взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути