понеділок, 19 грудня 2011 00:00

Довіра до пропагованих "Свободою" ідей зросла

Автор: фото надане прес-службою ВО ”Свобода”
  Керівник Черкаського обласного штабу ВО ”Свобода” Сергій Рудик (ліворуч) під час зустрічі з виборцями Черкащини. Під час приїзду лідера Олега Тягнибока у Черкасах, Шполі, Каневі, Смілі, Золотоноші були повні зали охочих поспілкуватися
Керівник Черкаського обласного штабу ВО ”Свобода” Сергій Рудик (ліворуч) під час зустрічі з виборцями Черкащини. Під час приїзду лідера Олега Тягнибока у Черкасах, Шполі, Каневі, Смілі, Золотоноші були повні зали охочих поспілкуватися

— Мало бути 2012 року патріотом, носити вишиванку, співати український славень і час від часу ходити на українські заходи. Треба приходити на виборчу дільницю і намагатися всіма законними методами відстояти своє право обирати владу. Наша мета — заїхати в кожне село, зайти в кожну хату і знайти своїх виборців, своїх членів партії, і працювати з ними для досягнення мети, — каже керівник Черкаського обласного штабу "Свободи" Сергій Рудик.

Всеукраїнська організація "Свобода" — ровесниця незалежної України, адже їй пішов 21-й рік. За результатами останніх виборів партія посідає п'яте місце за кількістю депутатів, що пройшли до місцевих рад. На Черкащині показник аналогічний загальнодержавному, зокрема: Канів віддав — 6,2% голосів, Умань — 5,2%, Шпола — 5,3%.

— За останній рік довіра черкаcців до пропагованих "Свободою" ідей значно зросла. Це продемонстрували зустрічі з громадою лідера "Свободи" Олега Тягнибока. У Черкасах, Шполі, Смілі, Золотоноші, Каневі, Корсуні-Шевченківському були повні зали охочих послухати та поспілкуватися, — каже Сергій Рудик. — До нас у партію йдуть українці, справжні патріоти, які роблять конкретні справи на благо свого народу. І таких на Черкащині, упевнений, переважна більшість, бо ж за даними останнього перепису 90 відсотків населення Черкаської області — українці. Інша справа, що протягом багатьох років влада вбивала український дух, але впевнений, ми його відродимо.

Під час виборів до Черкаської міськради через фальсифікації партія набрала тільки 2,97%, її представники виграли суд. Проте депутатів у міськраді немає.

— Щоб цього не сталося на чергових виборах, щоб захистити і відстояти кожен голос черкасця, я і був призначений керівником штабу в область. Бо місцева влада вирішила, що вона, а не виборці визначатимуть результати виборів. Я зроблю все можливе, щоб у людей не вкрали їхнього вибору. За три місяці своєї роботи в області я можу сказати, що влада нас боїться. Адже в Умані виставили 500 "грифонівців" і "беркутівців" проти 100 наших мітингувальників. У Шполі, коли приїжджав Тягнибок, на зустріч із громадою прислали 32 міліціонерів, — продовжує партієць. — Тиснуть на директорів шкіл, учителів та інших працівників бюджетної сфери, які є членами чи прихильниками "Свободи". Я не хочу переконувати, які ми хороші, але свою місію в області, бачу ще й у тому, щоби відродити український дух та ідеали, за які боролися видатні земляки.

Зараз ви читаєте новину «Довіра до пропагованих "Свободою" ідей зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути