вівторок, 24 серпня 2010 15:11

Потап назве Каменських дурепою, якщо вона піде з дуету

Потап назве Каменських дурепою, якщо вона піде з дуету

Співаки Потап і Настя Каменських повернулись з США.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів сам Потап.

"На гастролях у США зрозумів, що, у порівнянні з Штатами, в Україні - повна жопа. Скільки б ми і росіяни ні бундючились і не говорили, що у нас тут все класно, насправді все зовсім навпаки", - розповів Потап.

За його словами, співаки виступили з концертами у 12 містах.

"На виступи приходили не тільки українці, але й американці. Коли виступали у Лос-Анджелесі в клубі, де перед нами працювали Мерайя Кері і Blaсk Eyed Peas, кілька американців підійшли до мене і сказали, що хоч у наших піснях нічого не розуміють, але ми кращі", - пригадує виконавець.

Він також нагадав, що кілька тижнів тому було презентовано новий проект "Потап і його команда". У зв"язку з чим з"явилися чутки, що їхній дует з Настею Каменських розпався.

"Я просто захотів створити новий колектив. Хочу писати пісні не тільки для дуету "Потапа і Насті". Маю багато пісенного матеріалу. Але є пісні, які співати у дуеті з Настьою я не можу. Ну, не буду ж я співати з нею про те, як хлопець зустрічався з дівчиною і заразився від неї хламідіями?", - зауважив він.

Як розповів Потап, у проекті "Потап і його команда" він задіяв своїх друзів і музикантів, які працюють з дуетом "Потап і Настя". У липні відзняли кліп для нового колективу на пісню "Літо".

"Камєнських послухала, що ми співаємо, і стала проситися заспівати з нами. Довелося дописати для неї кілька рядків, - говорить Потап. - Коли з'явилися чутки, що дует розпався, всі чомусь стали радіти, що Настя нарешті зітхне вільно. Десять чоловік базікають на форумах в Інтернеті всяку нісенітницю, а 10 млн ходять на наші концерти і люблять нас як дует. Скільки я їй не казав, щоб вона зайнялася сольною творчістю, Настя відповідає, що не хоче бути, як усі. Вона хоче бути оригінальною. Вона не піде співати сама, бо пісні, виконані у нашому дуеті все рівно будуть крутішими, ніж сольні. Ну який дурак піде з групи у момент її слави?".

Зараз ви читаєте новину «Потап назве Каменських дурепою, якщо вона піде з дуету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути