субота, 03 липня 2010 20:43

Світлана Лобода лягла у ліжко до Макса Барських (ФОТО)
7

Співаки Світлана Лобода і Макс Барських знялися у відвертій фотосесії для одного з глянцевих журналів. На кількох фотографіях вони обіймаються на ліжку.

"У нас бурний роман, - зізнався по телефону кореспонденту Gazeta.ua Макс Барських. - Мені б дуже хотілось, щоб Світлана була моєю дівчиною. Але роман не виходить за рамки творчого".

Співак зараз ні з ким не зустрічається, погоджується розповісти про своїх попередніх дівчат.

"У школі я зустрічався з однією дівчиною. Кохав її дуже, але вона переїхала жити до Лондона. Я важко переживав розлуку і намалював 44 її портрети. А потім сфотографував і відправив їй. Вона не оцінила мого жесту. Довго не відповідала на мої дзвінки. За півроку я зумів пережити розлуку. Тепер зрозумів, що до зустрічі зі Свєтою не знав, що значить любити і як треба завойовувати жінок. Може колись моя мрія здійсниться, і Світлана стане моєю дівчиною", - зізнався він.

Співачка Світлана Лобода зустрічається з хореографом Андрієм Царем, який молодше її на два роки.

"Зараз я по справжньому закохана, - поділилась по телефону артистка. - У мене є кохана людина. Це не Максим Барських. Ми з ним просто дуже близькі друзі. Моя мама дуже чекає на онуків. І мій коханий її підтримує. У своїх 27 років я вперше задумалася про дітей. Хочу до 30-ти років стати мамою".

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода лягла у ліжко до Макса Барських (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути